Drobečková navigace

Ochrana osobních údajů

Vážíme si důvěry, se kterou jste navštívili naše webové stránky, proto se snažíme maximálně chránit Vaše osobní údaje.

Osobní data (jméno, adresa, telefon, e-mail apod.), která jsou součástí Vaší registrace nebo nám byla sdělena během Vaší objednávky, jsou naší společností považována za diskrétní a jsou chráněna proti zneužití podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Přijali jsme taková technická a organizační bezpečnostní opatření, abychom chránili tyto u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob.

Údaje o registrovaných uživatelích nesdělujeme třetím osobám. Výjimku tvoří pouze údaje, které přímo souvisejí s vyřízením Vaší objednávky, a to pouze v nutném rozsahu (např. poštovní adresa).

Vyplněním registračního formuláře nám zároveň dáváte souhlas ke shromažďování a archivování vašich osobních údajů. Poskytnutím údajů v registraci souhlasíte s tím, aby společnost Nakladatelství Fraus, s.r.o. tyto údaje zpracovávala a využívala pro interní a marketingové potřeby (např. technickou správu webových stránek, zákaznickou administrativu, ankety nebo informování o našich novinkách). Vaše údaje budeme zpracovávat vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k těmto účelům nezbytně nutný.

Pravidelně Vás budeme informovat o našich novinkách, a to elektronickým zpravodajem zasílaným do e-mailových schránek registrovaných zákazníků. Pokud nebudete mít o tuto službu zájem, můžete se od ní kdykoliv odhlásit, a to kliknutím na odkaz uvedený vždy na konci reklamního sdělení nebo zasláním žádosti na e-mail marketing@fraus.cz. Odhlášení od odběru novinek neznamená zrušení Vaší registrace. Budete-li mít zájem svou registraci zrušit, můžete tak učinit prostřednictvím e-mailu zaslaného na adresu marketing@fraus.cz. V něm požádáte o smazání Vašich osobních údajů z naší databáze kontaktů. Zrušení registrace znamená i ztrátu všech výhod z ní plynoucích.

Některé části internetových stránek používají pro identifikaci tzv. cookies soubory.
Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají na vašem počítači. Tyto soubory využívá většinou daný server, jenž má poté možnost Vás identifikovat, pokud jste již dané stránky navštívili. To přináší usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského pohodlí. Naše stránky si můžete prohlížet i bez cookies, pokud v nastavení svého prohlížeče zvolíte "neakceptovat cookies" (postupujte podle návodu prohlížeče). Cookies, které se do Vašeho počítače už dostaly, můžete kdykoliv vymazat. Pokud však nebudete akceptovat cookies, může to vést i k omezení některých funkcí.

Pokud budete mít k problematice ochrany osobních dat na našich stránkách jakékoliv dotazy, kontaktujte nás e-mailem na marketing@fraus.cz.

Aktuality

13. 04. 2015 Soutěžte s YOUR SPACE!

Soutěžte s YOUR SPACE!

Zapojte své žáky do naší soutěže o více než 50 zajímavých cen. Pokud některý z Vašich žáků vyhraje, máme připravenu cenu i pro Vás.

Archiv